Hør guidet meditation fra kapitel 1

Velkommen til øvelsen i Kapitel 1
Opdag dit livsformål gennem meditation

Vil du have flere meditationer til bogen, en workbook, webinarer, masterclasses, videotræning og lignende support på din vej?

OM FORFATTEREN
Efter en livskrise fandt Liselotte Ellegaard ud af, at 8-til-16-karrieren ikke var det rigtige længere. I 2010 blev hun selvstændig konsulent med afsæt i sit speciale om arbejdsliv og hjerneforskning. Liselotte har bl.a. løst opgaver for virksomheder som Top Danmark, Tryg og Kvadrat.

I 2014 blev hun uddannelsesleder på sin succesfulde iværksætteruddannelse og rejste samtidig verden rundt som travelpreneur.

Liselotte er også samarbejdspartner til ejerne af Danmarks største iværksætternetværk for kvinder og sælger sine kurser og forløb via sit eget nyhedsbrev.

International Business Coach, Markedsføringsmentor,
Educational Psychologist, Psykoterapeut

Liselotte Ellegaard

Et helt nyt kapitel i dit arbejdsliv

Hvordan kan vi skabe indtægt på vores viden uden for et job? Hvordan kan vi udvikle et produkt og sætte en pris? Hvordan kan vi leve efter vores værdier og følge hjertet og samtidig skabe høj indtægt? Hvordan håndterer vi frygten og usikkerheden?

I bogen går Liselotte Ellegård i dybden med disse spørgsmål og mange flere. Gennem sit mangeårige arbejde med kvindelige iværksættere har hun erfaret, at det ud over viden og konkrete handletrin til at skabe virksomhed er mindst lige så vigtigt at få redskaber til den personlige udvikling, hvis man vil have succes.

Uddannelsesleder og businesscoach Liselotte Ellegård hjælper kvinder på vej med sin nye bog, Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri.

© sætdigselvogditarbejdslivfri.dk 2022 – CVR: 33926472 – 8220 Brabrand Gartnerivej 1 A, st. – Cookie- og privatlivspolitik

Sign up til flere meditationer til bogen, en workbook, webinarer, masterclasses, videotræning og lignende support lige her …