Gratis guidet meditation

Fra øvelsen i Kapitel 1
Opdag dit livsformål gennem meditation

Vil du have endnu flere lydfiler så scroll ned og sign up

"

Gratis guidet meditation

Fra øvelsen i Kapitel 1
Opdag dit livsformål gennem meditation

Vil du have endnu flere lydfiler så scroll ned og sign up

"

Vil du have flere meditationer, workbooks, webinarer, masterclasses, videotræning og support til din vej?

Få redskaber til din business og din personlige og spirituelle udvikling og få succes som selvstændig. Giv dig selv lov til at tage plads og oplev større frihed.

Bogen er en praktisk, personlig og spirituel guide til succes som selvstændig

At sige farvel til et 8-16-job og blive selvstændig kan trigge angst og stress, og man går både økonomisk og personligt ud i ukendt land. Ens netværk af lønmodtagere kan ikke altid bakke op om de store drømme, og det stiller mange kvindelige iværksættere i en svær situation.

Uddannelsesleder og businesscoach Liselotte Ellegård hjælper kvinder på vej med sin nye bog, Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri.

OM FORFATTEREN
Efter en livskrise fandt Liselotte Ellegaard ud af, at 8-til-16-karrieren ikke var det rigtige længere. I 2010 blev hun selvstændig konsulent med afsæt i sit speciale om arbejdsliv og hjerneforskning. Liselotte har bl.a. løst opgaver for virksomheder som Top Danmark, Tryg og Kvadrat.

I 2014 blev hun uddannelsesleder på sin succesfulde iværksætteruddannelse og rejste samtidig verden rundt som travelpreneur.

Liselotte har også været samarbejdspartner med ejerne af Danmarks største iværksætternetværk for kvinder og specialist i samme netværk og sælger sine kurser og forløb via sit eget nyhedsbrev.

International Business Coach, Markedsføringsmentor,
Educational Psychologist, Psykoterapeut

Liselotte Ellegaard

Et helt nyt kapitel i dit arbejdsliv

Hvordan kan vi skabe indtægt på vores viden uden for et job? Hvordan kan vi udvikle et produkt og sætte en pris? Hvordan kan vi leve efter vores værdier og følge hjertet og samtidig skabe høj indtægt? Hvordan håndterer vi frygten og usikkerheden?

I bogen går Liselotte Ellegård i dybden med disse spørgsmål og mange flere. Gennem sit mangeårige arbejde med kvindelige iværksættere har hun erfaret, at det ud over viden og konkrete handletrin til at skabe virksomhed er mindst lige så vigtigt at få redskaber til den personlige udvikling, hvis man vil have succes.

Uddannelsesleder og businesscoach Liselotte Ellegård hjælper kvinder på vej med sin nye bog, Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri.

Der er plads til dig
– hvis du tør tage den

© sætdigselvogditarbejdslivfri.dk 2022 – CVR: 33926472 – 8220 Brabrand Gartnerivej 1 A, st. – Cookie- og privatlivspolitik

Sign up til flere meditationer til bogen, en workbook, webinarer, masterclasses, videotræning og lignende support lige her …